شلة اصحاب على النت

كيك البرتقال __online

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

شلة اصحاب على النت

كيك البرتقال __online

شلة اصحاب على النت

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

Bookmark


الاعلان فى المنتدى مفتوح مجانا امام كل صديق  معنا بمنتدى الشلة
عليه فقط الضغط هنا وكتابة رسالة بطلب الاعلان
سمى الله واضغط هنا واكتب رسالتك

http://up.progs4arab.com/uploads/de0bdf66b3.jpg
http://up.progs4arab.com/uploads/00fa7905f7.jpg


كيك البرتقال Bestlearn110

كيك البرتقال Banner3


كيك البرتقال 10010
اول موقع مصري عربي لتحميلات و شرح برامج و بوتات سرفرات Xmpp/Jabber باللغه الأنجليزيه لمنافسه المرمجين الروسين و الايرانين و الاندونيسين بلغتهم
او اللغه الثانيه في كل انحاء العالم ارجو منكم الزياره و الدعم.... بواسطه: محمد جمال 201225516116+



4 مشترك

    كيك البرتقال

    jooliyt
    jooliyt
    مشرف عام الاقسام الرومانسيه
    مشرف عام الاقسام الرومانسيه


    زقم العضويه : 4
    عدد المساهمات : 1999
    نقاظ : 8399
    السٌّمعَة : 12
    تاريخ التسجيل : 01/01/2010
    العمر : 41

    m4 كيك البرتقال

    مُساهمة من طرف jooliyt الأربعاء فبراير 24, 2010 12:09 pm

    طريقة كيك تجنن و غير مكلفة و كله بالخلاط العادى



    و أنا بعملها بالمقادير دى و بتطلع تحفة

    كيك البرتقال
    المقادير


    3 و نصف كوب دقيق

    2 كوب سكر

    5 بيضات

    2 كوب عصير برتقال

    بشر برتقال + ملعقة عصير ليمون

    ورقة بيكنج بودر + فانيليا

    نصف كوب زيت ذرة



    1- يوضع البيض مع الفانيليا فى الخلاط و يضرب جيدا



    2- يضاف عليها بشر البرتقال +ملعقة الليمون و يضرب مرة أخرى





    3- يضاف نصف كمية السكر +نصف كمية عصير البرتقال و يضرب مرة أخرى جيدا جدا





    4- يضاف باقى كمية السكر و باقى كمية عصير البرتقال و يضر جيدا جدا حتى يذوب السكر





    5 – يضاف زيت الذرة و يضرب مرة أخيرة





    6 – يمنخل الدقيق مع البيكنج بودر





    7- يوضع الخليط السابق ضربه فى وعاء غير مادة البلاستيك و يضاف الدقيق رويدا رويدا مع التقليب بالملعقة الخشب و ليس بمضرب





    8- تدهن صينية بمقاس 25 باى مادة دهنية متوفرة لديك و ترش بالدقيق من كل الجهات





    9- يصب الخليط و يوضع فى فرن متوسط الحرارة سابق التسخين



    ملحوظة هامة لا تفتحى باب الفرن قبل مضى 25 دقيقة و عندما تفتحيه بشويش جدا حتى لا يدخل الهواء مرة واحدة و حتى تتأكدى من نضجها ضعى طرف السكين فى وسطها إذا خرجت نظيفة فانها كاملة النضج و إذا خرجت بها بعض آثار الكيك فضعيها مرة أخرى و أطفئ الفرن و هى سوف تستوى على الحرارة الموجودة بالفرن



    صوص التزين

    2 كوب برتقال

    نصف كوب سكر

    قليل من القرفة

    ضعيهم فى وفاء على النار

    دعيه يغلى حتى يصبح أشبع بالصوص

    و عندما تخرجى الكيك من الفرن وزعى عليه الصوص و قطعيه

    و أتمنى لكم كيك شهى







    كيك البرتقال 14822
    Anonymous
    ????
    زائر


    m4 رد: كيك البرتقال

    مُساهمة من طرف ???? الأربعاء فبراير 24, 2010 5:27 pm

    هجربه انهارده وأقولك رأيي
    قطرات الندى
    قطرات الندى
    مشرف عام للمنتدى
    مشرف عام للمنتدى


    زقم العضويه : 32
    عدد المساهمات : 876
    نقاظ : 6613
    السٌّمعَة : 0
    تاريخ التسجيل : 28/01/2010

    m4 رد: كيك البرتقال

    مُساهمة من طرف قطرات الندى السبت فبراير 27, 2010 1:57 pm

    جوووووووووووووووووووووليت

    جربتها دلوقت

    ولسه طالعه من الفرن

    بجد رووووووووووووعه

    تسلم ايدك
    Anonymous
    ????
    زائر


    m4 رد: كيك البرتقال

    مُساهمة من طرف ???? السبت فبراير 27, 2010 9:33 pm

    كيك البرتقال Poubelle2


    عدل سابقا من قبل قلب جديد في الإثنين مارس 01, 2010 10:10 am عدل 1 مرات
    نورجيمى
    نورجيمى
    مشرف عام القسم الاسلامي
    مشرف عام القسم الاسلامي


    زقم العضويه : 11
    عدد المساهمات : 1059
    نقاظ : 6873
    السٌّمعَة : 1
    تاريخ التسجيل : 03/01/2010

    m4 رد: كيك البرتقال

    مُساهمة من طرف نورجيمى السبت فبراير 27, 2010 10:59 pm

    يا جماعه دايما كده ظالمين القطط معانا

    هههههههههههههههههه
    Anonymous
    ????
    زائر


    m4 رد: كيك البرتقال

    مُساهمة من طرف ???? الأحد فبراير 28, 2010 3:08 pm

    لا والله طاعت حلوة وكلت منها
    هبقي اصورها لكم لما اعملها تاني
    jooliyt
    jooliyt
    مشرف عام الاقسام الرومانسيه
    مشرف عام الاقسام الرومانسيه


    زقم العضويه : 4
    عدد المساهمات : 1999
    نقاظ : 8399
    السٌّمعَة : 12
    تاريخ التسجيل : 01/01/2010
    العمر : 41

    m4 رد: كيك البرتقال

    مُساهمة من طرف jooliyt الإثنين مارس 01, 2010 5:48 pm

    حضرتك مش محتاج ترجع فى كلامك
    بس المشكلة مش المقادير ولا الطريقة المهم النفس
    و ضميرنا و إحنا منعمل الأكلة و روحنا الحلوة إل ممكن نعمل منها أحلى حاجة على رأى المثل من الفسيخ شربات
    بس ميرسى جدا على تعليقك الرقيق
    Anonymous
    ????
    زائر


    m4 رد: كيك البرتقال

    مُساهمة من طرف ???? الثلاثاء مارس 02, 2010 12:52 am

    اكيد طبعا
    كلامك صح.... مش معقول ايدي او روحي او نفسي هيكونو زي جولييت
    وهو ده سر طعامه وجمال الكيكه بتاعتك
    ست الحسن
    ست الحسن
    صديق جديد
    صديق جديد


    زقم العضويه : 113
    عدد المساهمات : 3
    نقاظ : 5153
    السٌّمعَة : 0
    تاريخ التسجيل : 06/04/2010
    العمر : 47
    الموقع : السودان

    m4 رد: كيك البرتقال

    مُساهمة من طرف ست الحسن الأربعاء أبريل 07, 2010 4:16 pm

    تسلمي يارب بالجد طلعت روعة واهلي واهل خطيبي عجبتهم جنان

      الوقت/التاريخ الآن هو الأحد مايو 12, 2024 10:59 am