4 مشترك
كباب وكفته الحاتي للصائمين النهارده
الشروق- مشرف عام عالم حواء
- زقم العضويه : 120
عدد المساهمات : 3932
نقاظ : 11481
السٌّمعَة : 143
تاريخ التسجيل : 11/04/2010
العمر : 47
- مساهمة رقم 1
كباب وكفته الحاتي للصائمين النهارده
اليوم جبت لكم طريقه حلوه للكباب والكفته بطعم الفحم وبدون شوي ولعوزه
تجيبين كوب بقدونس مع كوب بصل مفروم وتخلطيهم مع بعض وممكن تفرمين شويه شبت مفروم
لو حابه مع الخلطه
وتضيفيها للحم المفروم
وتبلين بالملح والفلفل والبهار ( بهار حلو او 7 بهارات )
تجيبين شحمه وتقطعيها مربعات وتحطيها في صينيه وتحمسيها شوي على النار في الصينيه
باستخدام يد ملعقه تشكلين الكفته على الملعقه عشان لما تسحبيها يصير داخلها خرم نفس الي تتقدم في المطاعم
نرصها في الصينيه وندخلها الفرن تقريبا نصف ساعه
نيجي للكباب تجيبين اللحم ولازم يكون ذبيحه صغيره السن عشان يستوى تتبلين اللحم بماء البصل والليمون والملح والفلفل من غير بهار وتنقعينه في الخلطه ليله او تقريبا 6 ساعات
تحمسين قطعتين شحم مع ملعقه زيت في صينيه على النار وتضيفين اللحم وتقلبين لين يتغير لون اللحم وتنزل مايته قلبي لين تنشف كل الماي
تجيبين فحمتين كبار تحطيهم على الفرن بهاي الطريقه لين تصبح جمره ويبيض لونها
تحطين اللحم في الفرن وشغلي عليه الشوايه عشان يحمر اللون
بعد ما يستوى الكفته تحطين الجمره في الوسط وعلى طول بطلع دخان غطي الصينيه وخليها عشر دقائق
ونفس الطريقه مع اللحم طبعا
وقدميها مزينه بالبقدونس انا حطيت اللحم في الوسط والكفته على الاطراف
تجيبين كوب بقدونس مع كوب بصل مفروم وتخلطيهم مع بعض وممكن تفرمين شويه شبت مفروم
لو حابه مع الخلطه
وتضيفيها للحم المفروم
وتبلين بالملح والفلفل والبهار ( بهار حلو او 7 بهارات )
تجيبين شحمه وتقطعيها مربعات وتحطيها في صينيه وتحمسيها شوي على النار في الصينيه
باستخدام يد ملعقه تشكلين الكفته على الملعقه عشان لما تسحبيها يصير داخلها خرم نفس الي تتقدم في المطاعم
نرصها في الصينيه وندخلها الفرن تقريبا نصف ساعه
نيجي للكباب تجيبين اللحم ولازم يكون ذبيحه صغيره السن عشان يستوى تتبلين اللحم بماء البصل والليمون والملح والفلفل من غير بهار وتنقعينه في الخلطه ليله او تقريبا 6 ساعات
تحمسين قطعتين شحم مع ملعقه زيت في صينيه على النار وتضيفين اللحم وتقلبين لين يتغير لون اللحم وتنزل مايته قلبي لين تنشف كل الماي
تجيبين فحمتين كبار تحطيهم على الفرن بهاي الطريقه لين تصبح جمره ويبيض لونها
تحطين اللحم في الفرن وشغلي عليه الشوايه عشان يحمر اللون
بعد ما يستوى الكفته تحطين الجمره في الوسط وعلى طول بطلع دخان غطي الصينيه وخليها عشر دقائق
ونفس الطريقه مع اللحم طبعا
وقدميها مزينه بالبقدونس انا حطيت اللحم في الوسط والكفته على الاطراف
magdyomara- مشرف الاقسام العامه
- زقم العضويه : 128
عدد المساهمات : 3479
نقاظ : 9969
السٌّمعَة : 108
تاريخ التسجيل : 28/04/2010
العمر : 66
- مساهمة رقم 2
رد: كباب وكفته الحاتي للصائمين النهارده
jooliyt- مشرف عام الاقسام الرومانسيه
- زقم العضويه : 4
عدد المساهمات : 1999
نقاظ : 8396
السٌّمعَة : 12
تاريخ التسجيل : 01/01/2010
العمر : 41
- مساهمة رقم 3
رد: كباب وكفته الحاتي للصائمين النهارده
فعلا يا شيرى انا بعملها كده
بتدى طعم و ريحة أكل الحاتى بالضبط
بس دى بتكون مضمونة اكيد عارفين لحمتها منين
انما برة بقى الله أعلم
بتدى طعم و ريحة أكل الحاتى بالضبط
بس دى بتكون مضمونة اكيد عارفين لحمتها منين
انما برة بقى الله أعلم
محمود عبدالله- مدير عام المنتدى
- زقم العضويه : 1
عدد المساهمات : 7882
نقاظ : 17821
السٌّمعَة : 44
تاريخ التسجيل : 29/12/2009
العمر : 54
الموقع : مصر
- مساهمة رقم 4
رد: كباب وكفته الحاتي للصائمين النهارده
خلاص ياشروف طالما شهدت لكى جوليت يبقى اطلع منها بقى
دى جولييت
بسى هاقول رايى ... بجد تسلم يدك ويكفى ريحة الفحم بجد لوحدها شبعتنى
دى جولييت
بسى هاقول رايى ... بجد تسلم يدك ويكفى ريحة الفحم بجد لوحدها شبعتنى
????- زائر
- مساهمة رقم 5
رد: كباب وكفته الحاتي للصائمين النهارده
ميرسى يشروق على الفطار اللذيذ ده
انا فعلا كنت محتاجه فطار بالشكل ده
تسلم ايديكى
انا فعلا كنت محتاجه فطار بالشكل ده
تسلم ايديكى
الشروق- مشرف عام عالم حواء
- زقم العضويه : 120
عدد المساهمات : 3932
نقاظ : 11481
السٌّمعَة : 143
تاريخ التسجيل : 11/04/2010
العمر : 47
- مساهمة رقم 6
رد: كباب وكفته الحاتي للصائمين النهارده
تسلموا يارب جميعا وشكرا ليكم
ونورتوا الموضوع
ونورتوا الموضوع
????- زائر
- مساهمة رقم 7
رد: كباب وكفته الحاتي للصائمين النهارده
تسلم ايدك يا شروق
بس للأسف ما شفتش الموضوع غير بعد الفطار
يلا ماليش حظ بقي... عموما ام محمد كانت عاملة محشي بتنجان يجنن
بس للأسف ما شفتش الموضوع غير بعد الفطار
يلا ماليش حظ بقي... عموما ام محمد كانت عاملة محشي بتنجان يجنن
jooliyt- مشرف عام الاقسام الرومانسيه
- زقم العضويه : 4
عدد المساهمات : 1999
نقاظ : 8396
السٌّمعَة : 12
تاريخ التسجيل : 01/01/2010
العمر : 41
- مساهمة رقم 8
رد: كباب وكفته الحاتي للصائمين النهارده
هههههههههههههههههه باذنجان يا أدهم و يجنن كمان
ربنا يكون فى عونا منك انهارده
ربنا يكون فى عونا منك انهارده
????- زائر
- مساهمة رقم 9
رد: كباب وكفته الحاتي للصائمين النهارده
ده باذنجان يا جولييت.. مش فسيخ
وبعدين التكييف شغال ولا يهمك
وبعدين التكييف شغال ولا يهمك
jooliyt- مشرف عام الاقسام الرومانسيه
- زقم العضويه : 4
عدد المساهمات : 1999
نقاظ : 8396
السٌّمعَة : 12
تاريخ التسجيل : 01/01/2010
العمر : 41
- مساهمة رقم 10
رد: كباب وكفته الحاتي للصائمين النهارده
هههههههههههههه و ماله التكييف بيهوى على مخك يعنى
ههههههههههههههههه و الله انت حكاية يا أدهم
ههههههههههههههههه و الله انت حكاية يا أدهم