اسماك مشوية وحارة
magdyomara- مشرف الاقسام العامه
- زقم العضويه : 128
عدد المساهمات : 3479
نقاظ : 10167
السٌّمعَة : 108
تاريخ التسجيل : 28/04/2010
العمر : 66
- مساهمة رقم 1
اسماك مشوية وحارة
المشوية, الاسماك, الحارة, السمكة, اطباق
اطباق الاسماك : السمكة المشوية الحارة
اطباق الاسماك : السمكة المشوية الحارة
السمكة المشوية و [url=http://vb.aljawarh.net/tags.php?tag=الحارة]الحارة [/url]
المقادير :
الطريقة :
- تشق [url=http://vb.aljawarh.net/tags.php?tag=السمكة]السمكة [/url]بقدر الإمكان إلى الداخل حتى يمكن حشوها
2- ترش [url=http://vb.aljawarh.net/tags.php?tag=السمكة]السمكة [/url]بملح و فلفل من جوه و من بره
3- يقطع الثوم و الليمون و البصل شرائح و يقطع الفلفل نصفين
4- توضع [url=http://vb.aljawarh.net/tags.php?tag=السمكة]السمكة [/url]على ورق ألومنيوم و تفتح ثم تحشى بالبصل و الكزبرة و الليمون و رشة فلفل أبيض و الشطة و الثوم و رشة ملح و ورق الغار و قطع البطاطس و قرون الفلفل
5- تقلب [url=http://vb.aljawarh.net/tags.php?tag=السمكة]السمكة [/url]و توقف على بطنها ثم ترش فلفل أبيض و زيت زيتون ثم توضع شرائح ليمون و بصل فوقها ثم تغلف بإحكام
6- توضع في صينية و يوضع شرائح ليمون و ورق غار و شوية ماء في الصينية
7- تدخل الفرن في حرارة 190 أو 200 من 1 ساعة : 4/1 1 ساعة حسب حجمها
8- تزين [url=http://vb.aljawarh.net/tags.php?tag=السمكة]السمكة [/url]بالكزبرة و الليمون و المكسرات و تقدم مع صلصة طحينة أو دقوس
والف صحة و هناء على قلوبكم يا رب
وهذة الطريقة لكل عشاق السمك
وال بيحبو السمك
ماشي ياقلب جديد اي خدمة
تقبلو سمك مشوي مع تحياتي
magdyomara- مشرف الاقسام العامه
- زقم العضويه : 128
عدد المساهمات : 3479
نقاظ : 10167
السٌّمعَة : 108
تاريخ التسجيل : 28/04/2010
العمر : 66
- مساهمة رقم 2
رد: اسماك مشوية وحارة
السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة
ياقلب جديد السمك المشوي علشانك
اتفضل انت مش عاوز عزومة البيت بيتك
تقبل تحياتي
ياقلب جديد السمك المشوي علشانك
اتفضل انت مش عاوز عزومة البيت بيتك
تقبل تحياتي