4 مشترك
قلوبُ التوتُ..
الشروق- مشرف عام عالم حواء
- زقم العضويه : 120
عدد المساهمات : 3932
نقاظ : 11491
السٌّمعَة : 143
تاريخ التسجيل : 11/04/2010
العمر : 47
- مساهمة رقم 1
قلوبُ التوتُ..
قلوبُ
المقآدير....
* كوبان دقيق * 1ملعقة صغيرة سكر * ملعقتان صغيرتان بيكنج بودر
* ½ ملعقة صغيرة ملح * 4 ملاعق صغيرة زبد *1ملعقة صغيرة بشر برتقال
* 1 كوب توت طازج مقطع إلى أجزاء صغيرة * بيضتان * ½ كوب لبن
الطريقه....
* يخلط الدقيق والسكر والبيكنج بودر والملح فى إناء، ثم يضاف الزبد وتقليبه مع خليط الدقيق بالشوكة ، ثم يضاف بشر البرتقال والتوت.
* في إناء آخر، يخفق البيض جيداً ثم يضاف إليه اللبن مع التقليب حتى تمام الامتزاج.
* قومي بعمل عمل حفرة في منتصف خليط الدقيق لوضع خليط البيض واللبن فيها، ثم تمزج المكونات السائلة مع الدقيق حتى يتكون العجين.
* يفرد العجين فوق سطح منثور عليه الدقيق، ثم تشكل على هيئة قلوب.
* تخبز قلوب التوت في الفرن لمدة 12-15 دقيق.
* يصنع العجين حوالي ثمانية قلوب.
طريقة التزيين:...
لتزيين أعلى الكعك ، تتبع إحدى الطرق التالية:
* مربى الفراولة
* زبادي بالفواكه
* خفق زبد مع إحدى أنواع المربى التالية : فراولة، مشمش أو توت.
* ضعي الخليط المفضل لكِ على الكيك
وبالهنا والشفاااء
المقآدير....
* كوبان دقيق * 1ملعقة صغيرة سكر * ملعقتان صغيرتان بيكنج بودر
* ½ ملعقة صغيرة ملح * 4 ملاعق صغيرة زبد *1ملعقة صغيرة بشر برتقال
* 1 كوب توت طازج مقطع إلى أجزاء صغيرة * بيضتان * ½ كوب لبن
الطريقه....
* يخلط الدقيق والسكر والبيكنج بودر والملح فى إناء، ثم يضاف الزبد وتقليبه مع خليط الدقيق بالشوكة ، ثم يضاف بشر البرتقال والتوت.
* في إناء آخر، يخفق البيض جيداً ثم يضاف إليه اللبن مع التقليب حتى تمام الامتزاج.
* قومي بعمل عمل حفرة في منتصف خليط الدقيق لوضع خليط البيض واللبن فيها، ثم تمزج المكونات السائلة مع الدقيق حتى يتكون العجين.
* يفرد العجين فوق سطح منثور عليه الدقيق، ثم تشكل على هيئة قلوب.
* تخبز قلوب التوت في الفرن لمدة 12-15 دقيق.
* يصنع العجين حوالي ثمانية قلوب.
طريقة التزيين:...
لتزيين أعلى الكعك ، تتبع إحدى الطرق التالية:
* مربى الفراولة
* زبادي بالفواكه
* خفق زبد مع إحدى أنواع المربى التالية : فراولة، مشمش أو توت.
* ضعي الخليط المفضل لكِ على الكيك
وبالهنا والشفاااء
قمر الاحباب- صديق درجة اولى
- زقم العضويه : 287
عدد المساهمات : 154
نقاظ : 5144
السٌّمعَة : 12
تاريخ التسجيل : 24/10/2010
- مساهمة رقم 2
رد: قلوبُ التوتُ..
بسم الله الرحمن الرحيم
شروق بجد حاجة جميلة خالص تسلم ايدك بجد انا هتعلم منك الكتير بجد مرسي قوي
صديقتك / قمر الاحباب
شروق بجد حاجة جميلة خالص تسلم ايدك بجد انا هتعلم منك الكتير بجد مرسي قوي
صديقتك / قمر الاحباب
محمد نور- صديق درجة اولى
- زقم العضويه : 239
عدد المساهمات : 229
نقاظ : 5251
السٌّمعَة : 3
تاريخ التسجيل : 23/09/2010
العمر : 35
- مساهمة رقم 3
رد: قلوبُ التوتُ..
ايوه كده يا ست الكل طلعي المواهب
الشروق- مشرف عام عالم حواء
- زقم العضويه : 120
عدد المساهمات : 3932
نقاظ : 11491
السٌّمعَة : 143
تاريخ التسجيل : 11/04/2010
العمر : 47
- مساهمة رقم 4
رد: قلوبُ التوتُ..
شكرا ليكى يا قمر وانا يشرفنى كلامك ويسعدنى
اهلا بالاستاذ محمد صديقى بجد نورت الموضوع
اهلا بالاستاذ محمد صديقى بجد نورت الموضوع
محمود عبدالله- مدير عام المنتدى
- زقم العضويه : 1
عدد المساهمات : 7882
نقاظ : 17831
السٌّمعَة : 44
تاريخ التسجيل : 29/12/2009
العمر : 54
الموقع : مصر
- مساهمة رقم 5
رد: قلوبُ التوتُ..
ياااااه زمان مادخلت مطبخ شيرى بجد وحشتنى وصفاتك الجميله
وان شاء الله افرغ من شاغلى واكون زبون دائم كل ليله فى مطبخك
ههههههههههههههههههههه
وان شاء الله افرغ من شاغلى واكون زبون دائم كل ليله فى مطبخك
ههههههههههههههههههههه
الشروق- مشرف عام عالم حواء
- زقم العضويه : 120
عدد المساهمات : 3932
نقاظ : 11491
السٌّمعَة : 143
تاريخ التسجيل : 11/04/2010
العمر : 47
- مساهمة رقم 6
رد: قلوبُ التوتُ..
اهلا اهلا يااااااااااااااااااه انت كنت فين من زمان ايه النور ده
بجد سعيده المطبخ نور يا محمود