شلة اصحاب على النت

الهانتى فانتى __online

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

شلة اصحاب على النت

الهانتى فانتى __online

شلة اصحاب على النت

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

Bookmark


الاعلان فى المنتدى مفتوح مجانا امام كل صديق  معنا بمنتدى الشلة
عليه فقط الضغط هنا وكتابة رسالة بطلب الاعلان
سمى الله واضغط هنا واكتب رسالتك

http://up.progs4arab.com/uploads/de0bdf66b3.jpg
http://up.progs4arab.com/uploads/00fa7905f7.jpg


الهانتى فانتى Bestlearn110

الهانتى فانتى Banner3


الهانتى فانتى 10010
اول موقع مصري عربي لتحميلات و شرح برامج و بوتات سرفرات Xmpp/Jabber باللغه الأنجليزيه لمنافسه المرمجين الروسين و الايرانين و الاندونيسين بلغتهم
او اللغه الثانيه في كل انحاء العالم ارجو منكم الزياره و الدعم.... بواسطه: محمد جمال 201225516116+



5 مشترك

    الهانتى فانتى

    نورجيمى
    نورجيمى
    مشرف عام القسم الاسلامي
    مشرف عام القسم الاسلامي


    زقم العضويه : 11
    عدد المساهمات : 1059
    نقاظ : 7070
    السٌّمعَة : 1
    تاريخ التسجيل : 03/01/2010

    m4 الهانتى فانتى

    مُساهمة من طرف نورجيمى الثلاثاء مايو 25, 2010 2:44 am

    الهانتى فانتى 2997_21249900304
    الهانتى فانتى
    2 كوب حليب
    ربع كوب سكر
    ربع كيلو فراوله او كمبوت اناناس او خوخ (فاكهه حسب الرغبه)
    2 كيس كريم شانتيه
    2 كيس كريم كراميل
    علبة بسكوت ساده و يفضل (شورتى لانه بالزبده )
    2 عبوة جيلى واحد اناناس و الاخر فراوله
    الطريقه
    ضعى فى الخلاط بالترتيب
    كيس كريم شانتيه و كيس كريم كراميل
    كيس كريم شانتيه و كيس كريم كرامل
    كوب حليب
    ربع كوب سكر
    ثم قومى بخلطهم جيدا فى الخلاط
    ____________
    احضرى صنيه عميقه او يفضل بيركس لشياكة التقديم
    قومى بتدفئة اللبن ثم قومى بغمس بسكوته بسكوته فيه
    ثم ضعيها فى الوعاء البيركس حتى تنتهى من عمل طبقه من السكوت
    ضعى فوقها طبقه من الخليط حتى تغطى البسكوت تماما
    ثم كررى طبقة البسكوت و فوقها ضعى طبقة الخليط
    قومى بوضع الفاكهه المفضله لديك فوق الخليط و رشى عليه سكر الكريم كرامل و ضعيه فى الثلاجه
    __________________________
    الجيلى
    وقوم بوضع نصف كمية الماء المكتوبه على العبوتين للغليان
    ثم ضعى 2 كيس جيلى معا مع التقليب السريع حتى يذوب
    ثم ضعى النصف الاخر من كمية الماء باردا
    ثم اتركيه حتى يهدأ
    قومى بصبه فى الوعاء السابق تحضيره حتى تكونى طبقه فوق الفاكهه
    غلفيه ببلاستك او ورق المونيا حتى لا يمتص اى رائحه من الثلاجه
    اتركيه فى الثلاجه عدة ساعات فكلما تركتيه كلما كان طعمه افضل
    و بالهانا و الشفا
    _________________________________________
    ملحوظه يمكن الاستغناء عن طبقة الجيلى
    بس بيها احلى و سوف يكون الطبق المفضل لدى طفلك
    لمن لا يحب الاكثار من السكر
    السكر حسب الحاجه و يمكن الاستغناء عنه لوجود سكر الكريم كرامل
    بنوتة الشام
    بنوتة الشام
    مراقب عام المنتدى
    مراقب عام المنتدى


    زقم العضويه : 84
    عدد المساهمات : 3916
    نقاظ : 10667
    السٌّمعَة : 119
    تاريخ التسجيل : 03/03/2010
    العمر : 43
    الموقع : سوريا

    m4 رد: الهانتى فانتى

    مُساهمة من طرف بنوتة الشام الثلاثاء مايو 25, 2010 3:27 am

    واووووووووووووووووووووووو رائع تسل ايدك
    الهانتى فانتى IS543297
    Anonymous
    ????
    زائر


    m4 رد: الهانتى فانتى

    مُساهمة من طرف ???? الثلاثاء مايو 25, 2010 12:32 pm

    ايه ده بقى يا ست نور

    انتى كده هتخلينى كسر لدايت خالص

    مش معقول اسيب الاولاد ياكلوا لوحدهم

    تسلم ايديكى يا حبيبتى
    نورجيمى
    نورجيمى
    مشرف عام القسم الاسلامي
    مشرف عام القسم الاسلامي


    زقم العضويه : 11
    عدد المساهمات : 1059
    نقاظ : 7070
    السٌّمعَة : 1
    تاريخ التسجيل : 03/01/2010

    m4 رد: الهانتى فانتى

    مُساهمة من طرف نورجيمى الأربعاء مايو 26, 2010 4:01 pm

    تسلموا يا بنات
    وشكرا على المرور الدسم
    ههههههههههههههههه
    اقصد العطر
    محمود عبدالله
    محمود عبدالله
    مدير عام المنتدى
    مدير عام المنتدى


    زقم العضويه : 1
    عدد المساهمات : 7882
    نقاظ : 18021
    السٌّمعَة : 44
    تاريخ التسجيل : 29/12/2009
    العمر : 55
    الموقع : مصر

    m4 رد: الهانتى فانتى

    مُساهمة من طرف محمود عبدالله الأربعاء مايو 26, 2010 10:06 pm

    ايوه كده نوعو بين الاكل والشرب والحلويات
    مش كله مكرونه بالسمك
    ههههههههههههههههههه
    تسلم اديكى يانور
    jooliyt
    jooliyt
    مشرف عام الاقسام الرومانسيه
    مشرف عام الاقسام الرومانسيه


    زقم العضويه : 4
    عدد المساهمات : 1999
    نقاظ : 8596
    السٌّمعَة : 12
    تاريخ التسجيل : 01/01/2010
    العمر : 42

    m4 رد: الهانتى فانتى

    مُساهمة من طرف jooliyt الأربعاء مايو 26, 2010 10:30 pm

    تسلم إيدك يا نور أكيد طعمها جميييييييييييل جدا أنا بحب الجيلى موووووووووووت
    و من إيدك هاتكون أطعم و ألذ
    أنا عملت تورتة الجيلى بالكريمة
    هاجرب البسكويت بقى
    بس ممكن أعرف الصوص بتاع الكريم كرامل هانسنخدمه فيها ولا هانرميه
    بس مقدرش أرميه أصله طعم جدا
    بس أكيد بالجيلى هايبقى أحلى
    magdyomara
    magdyomara
    مشرف الاقسام العامه
    مشرف الاقسام العامه


    زقم العضويه : 128
    عدد المساهمات : 3479
    نقاظ : 10169
    السٌّمعَة : 108
    تاريخ التسجيل : 28/04/2010
    العمر : 66

    m4 رد: الهانتى فانتى

    مُساهمة من طرف magdyomara الأربعاء مايو 26, 2010 11:32 pm

    [
    img]http://up.johina.net/up/20220/bsmlah.gif[/img]


    بجد اول مرة اسمع عن هذه الحلويات بس جميلة وتسل الايادي

    الهانتى فانتى 0163

      الوقت/التاريخ الآن هو الإثنين نوفمبر 25, 2024 9:43 am