5 مشترك
الهانتى فانتى
نورجيمى- مشرف عام القسم الاسلامي
- زقم العضويه : 11
عدد المساهمات : 1059
نقاظ : 7070
السٌّمعَة : 1
تاريخ التسجيل : 03/01/2010
- مساهمة رقم 1
الهانتى فانتى
الهانتى فانتى
2 كوب حليب
ربع كوب سكر
ربع كيلو فراوله او كمبوت اناناس او خوخ (فاكهه حسب الرغبه)
2 كيس كريم شانتيه
2 كيس كريم كراميل
علبة بسكوت ساده و يفضل (شورتى لانه بالزبده )
2 عبوة جيلى واحد اناناس و الاخر فراوله
الطريقه
ضعى فى الخلاط بالترتيب
كيس كريم شانتيه و كيس كريم كراميل
كيس كريم شانتيه و كيس كريم كرامل
كوب حليب
ربع كوب سكر
ثم قومى بخلطهم جيدا فى الخلاط
____________
احضرى صنيه عميقه او يفضل بيركس لشياكة التقديم
قومى بتدفئة اللبن ثم قومى بغمس بسكوته بسكوته فيه
ثم ضعيها فى الوعاء البيركس حتى تنتهى من عمل طبقه من السكوت
ضعى فوقها طبقه من الخليط حتى تغطى البسكوت تماما
ثم كررى طبقة البسكوت و فوقها ضعى طبقة الخليط
قومى بوضع الفاكهه المفضله لديك فوق الخليط و رشى عليه سكر الكريم كرامل و ضعيه فى الثلاجه
__________________________
الجيلى
وقوم بوضع نصف كمية الماء المكتوبه على العبوتين للغليان
ثم ضعى 2 كيس جيلى معا مع التقليب السريع حتى يذوب
ثم ضعى النصف الاخر من كمية الماء باردا
ثم اتركيه حتى يهدأ
قومى بصبه فى الوعاء السابق تحضيره حتى تكونى طبقه فوق الفاكهه
غلفيه ببلاستك او ورق المونيا حتى لا يمتص اى رائحه من الثلاجه
اتركيه فى الثلاجه عدة ساعات فكلما تركتيه كلما كان طعمه افضل
و بالهانا و الشفا
_________________________________________
ملحوظه يمكن الاستغناء عن طبقة الجيلى
بس بيها احلى و سوف يكون الطبق المفضل لدى طفلك
لمن لا يحب الاكثار من السكر
السكر حسب الحاجه و يمكن الاستغناء عنه لوجود سكر الكريم كرامل
2 كوب حليب
ربع كوب سكر
ربع كيلو فراوله او كمبوت اناناس او خوخ (فاكهه حسب الرغبه)
2 كيس كريم شانتيه
2 كيس كريم كراميل
علبة بسكوت ساده و يفضل (شورتى لانه بالزبده )
2 عبوة جيلى واحد اناناس و الاخر فراوله
الطريقه
ضعى فى الخلاط بالترتيب
كيس كريم شانتيه و كيس كريم كراميل
كيس كريم شانتيه و كيس كريم كرامل
كوب حليب
ربع كوب سكر
ثم قومى بخلطهم جيدا فى الخلاط
____________
احضرى صنيه عميقه او يفضل بيركس لشياكة التقديم
قومى بتدفئة اللبن ثم قومى بغمس بسكوته بسكوته فيه
ثم ضعيها فى الوعاء البيركس حتى تنتهى من عمل طبقه من السكوت
ضعى فوقها طبقه من الخليط حتى تغطى البسكوت تماما
ثم كررى طبقة البسكوت و فوقها ضعى طبقة الخليط
قومى بوضع الفاكهه المفضله لديك فوق الخليط و رشى عليه سكر الكريم كرامل و ضعيه فى الثلاجه
__________________________
الجيلى
وقوم بوضع نصف كمية الماء المكتوبه على العبوتين للغليان
ثم ضعى 2 كيس جيلى معا مع التقليب السريع حتى يذوب
ثم ضعى النصف الاخر من كمية الماء باردا
ثم اتركيه حتى يهدأ
قومى بصبه فى الوعاء السابق تحضيره حتى تكونى طبقه فوق الفاكهه
غلفيه ببلاستك او ورق المونيا حتى لا يمتص اى رائحه من الثلاجه
اتركيه فى الثلاجه عدة ساعات فكلما تركتيه كلما كان طعمه افضل
و بالهانا و الشفا
_________________________________________
ملحوظه يمكن الاستغناء عن طبقة الجيلى
بس بيها احلى و سوف يكون الطبق المفضل لدى طفلك
لمن لا يحب الاكثار من السكر
السكر حسب الحاجه و يمكن الاستغناء عنه لوجود سكر الكريم كرامل
بنوتة الشام- مراقب عام المنتدى
- زقم العضويه : 84
عدد المساهمات : 3916
نقاظ : 10667
السٌّمعَة : 119
تاريخ التسجيل : 03/03/2010
العمر : 43
الموقع : سوريا
- مساهمة رقم 2
رد: الهانتى فانتى
واووووووووووووووووووووووو رائع تسل ايدك
????- زائر
- مساهمة رقم 3
رد: الهانتى فانتى
ايه ده بقى يا ست نور
انتى كده هتخلينى كسر لدايت خالص
مش معقول اسيب الاولاد ياكلوا لوحدهم
تسلم ايديكى يا حبيبتى
انتى كده هتخلينى كسر لدايت خالص
مش معقول اسيب الاولاد ياكلوا لوحدهم
تسلم ايديكى يا حبيبتى
نورجيمى- مشرف عام القسم الاسلامي
- زقم العضويه : 11
عدد المساهمات : 1059
نقاظ : 7070
السٌّمعَة : 1
تاريخ التسجيل : 03/01/2010
- مساهمة رقم 4
رد: الهانتى فانتى
تسلموا يا بنات
وشكرا على المرور الدسم
ههههههههههههههههه
اقصد العطر
وشكرا على المرور الدسم
ههههههههههههههههه
اقصد العطر
محمود عبدالله- مدير عام المنتدى
- زقم العضويه : 1
عدد المساهمات : 7882
نقاظ : 18021
السٌّمعَة : 44
تاريخ التسجيل : 29/12/2009
العمر : 55
الموقع : مصر
- مساهمة رقم 5
رد: الهانتى فانتى
ايوه كده نوعو بين الاكل والشرب والحلويات
مش كله مكرونه بالسمك
ههههههههههههههههههه
تسلم اديكى يانور
مش كله مكرونه بالسمك
ههههههههههههههههههه
تسلم اديكى يانور
jooliyt- مشرف عام الاقسام الرومانسيه
- زقم العضويه : 4
عدد المساهمات : 1999
نقاظ : 8596
السٌّمعَة : 12
تاريخ التسجيل : 01/01/2010
العمر : 42
- مساهمة رقم 6
رد: الهانتى فانتى
تسلم إيدك يا نور أكيد طعمها جميييييييييييل جدا أنا بحب الجيلى موووووووووووت
و من إيدك هاتكون أطعم و ألذ
أنا عملت تورتة الجيلى بالكريمة
هاجرب البسكويت بقى
بس ممكن أعرف الصوص بتاع الكريم كرامل هانسنخدمه فيها ولا هانرميه
بس مقدرش أرميه أصله طعم جدا
بس أكيد بالجيلى هايبقى أحلى
و من إيدك هاتكون أطعم و ألذ
أنا عملت تورتة الجيلى بالكريمة
هاجرب البسكويت بقى
بس ممكن أعرف الصوص بتاع الكريم كرامل هانسنخدمه فيها ولا هانرميه
بس مقدرش أرميه أصله طعم جدا
بس أكيد بالجيلى هايبقى أحلى
magdyomara- مشرف الاقسام العامه
- زقم العضويه : 128
عدد المساهمات : 3479
نقاظ : 10169
السٌّمعَة : 108
تاريخ التسجيل : 28/04/2010
العمر : 66
- مساهمة رقم 7
رد: الهانتى فانتى
[
img]http://up.johina.net/up/20220/bsmlah.gif[/img]
بجد اول مرة اسمع عن هذه الحلويات بس جميلة وتسل الايادي
img]http://up.johina.net/up/20220/bsmlah.gif[/img]
بجد اول مرة اسمع عن هذه الحلويات بس جميلة وتسل الايادي