شلة اصحاب على النت

طريقة عمل الفتة المصرية لذيذة جربوها __online

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

شلة اصحاب على النت

طريقة عمل الفتة المصرية لذيذة جربوها __online

شلة اصحاب على النت

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

Bookmark


الاعلان فى المنتدى مفتوح مجانا امام كل صديق  معنا بمنتدى الشلة
عليه فقط الضغط هنا وكتابة رسالة بطلب الاعلان
سمى الله واضغط هنا واكتب رسالتك

http://up.progs4arab.com/uploads/de0bdf66b3.jpg
http://up.progs4arab.com/uploads/00fa7905f7.jpg


طريقة عمل الفتة المصرية لذيذة جربوها Bestlearn110

طريقة عمل الفتة المصرية لذيذة جربوها Banner3


طريقة عمل الفتة المصرية لذيذة جربوها 10010
اول موقع مصري عربي لتحميلات و شرح برامج و بوتات سرفرات Xmpp/Jabber باللغه الأنجليزيه لمنافسه المرمجين الروسين و الايرانين و الاندونيسين بلغتهم
او اللغه الثانيه في كل انحاء العالم ارجو منكم الزياره و الدعم.... بواسطه: محمد جمال 201225516116+



2 مشترك

    طريقة عمل الفتة المصرية لذيذة جربوها

    الشروق
    الشروق
    مشرف عام عالم حواء
    مشرف عام عالم حواء


    زقم العضويه : 120
    عدد المساهمات : 3932
    نقاظ : 11678
    السٌّمعَة : 143
    تاريخ التسجيل : 11/04/2010
    العمر : 47

    m4 طريقة عمل الفتة المصرية لذيذة جربوها

    مُساهمة من طرف الشروق الثلاثاء مايو 04, 2010 9:55 pm

    نسلق اللحمه ازاى بقى نجيب اللحمه ونجيب ميه مغليه فيها ملح وفلفل وبصله (بحالها) وحبهان وورق لورو ونحط اللحمه (بعد الميه ما تغلى ونسيبها لحد متستوى (كل شويه تشوف الريمه اللى بتتكون وتشيلها لانها بتخلى اللحمه مش حلوة سلقنا اللحمه دى اول خطوة تانى خطوت تعمل رز مصرى عادى بس من غير شعريه (ابيض ) لو مش عارف ازاى قولى تالت خطوه نجيب عيش بلدى ونحمصه فى الفرن شويه لحد ما ينشف دلوقتى الرز جاهز والشوربه والعيش ازاى بقى نحطهم على بعض شوف يا متوحد تجيب باريكس او صينيه وتحت تحط العيش البلدى (بعد ما تكسره) وتجيب شويه شوربه وتحط عليه علشان يطرى بس مش تكتر يادووووب تغطيه وبعدين تجيب الرز الابيض وتغطى بيه العيش كله وبعدين تجيب شوربه تانى وتحط عالرز علشان برده يتشرب كده اهم شيئ اتعمل ناقص التقليه بتاعت التوم والخل ودى بسيطه خالص حتجيب راس توم وتتقشر وتتفرم وسمنه وتحمرة فيها بس مش لحد ماللون يغمق خالص وبعدين تضيف قد تلت كوب خل او اقل حسب الكميه اللى حتعملها وتطفى عليه ملحوظه : اوعى توصل التوم والخل للغليان لان ده بيمرر الخل يبقى الافضل تطفى النار ثم تضيف الخل اوكى وبعد كده بشويه شوربه تانين تحط على التوم والخل وتوزعه على كل الصينيه عشان الطعم يكون واحد ليها كلها اما اللحمه يا تحمرها بره بسمن عادى او تحطها على وش صينيه القته وتدخلها قد 10 دقايق الفرن مش اكتر وتطلع تاكلها وبالف هنا وشفا يا فاندم وافتكرنى وادعيلى مع الفته ممكن تعمل سلطه زبادى بخيار لان الزبادى طعمه بيكون حلو معاها


    عدل سابقا من قبل الشروق في الإثنين أغسطس 08, 2011 10:36 pm عدل 1 مرات
    magdyomara
    magdyomara
    مشرف الاقسام العامه
    مشرف الاقسام العامه


    زقم العضويه : 128
    عدد المساهمات : 3479
    نقاظ : 10166
    السٌّمعَة : 108
    تاريخ التسجيل : 28/04/2010
    العمر : 66

    m4 رد: طريقة عمل الفتة المصرية لذيذة جربوها

    مُساهمة من طرف magdyomara الأربعاء مايو 05, 2010 12:31 am

    السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة

    تسلم ايدك وارجوا المزيد من الوصفات الجميلة

    تقبلي تحياتي

      الوقت/التاريخ الآن هو السبت نوفمبر 23, 2024 2:08 am