شلة اصحاب على النت

عجة البطاطس __online

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

شلة اصحاب على النت

عجة البطاطس __online

شلة اصحاب على النت

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

Bookmark


الاعلان فى المنتدى مفتوح مجانا امام كل صديق  معنا بمنتدى الشلة
عليه فقط الضغط هنا وكتابة رسالة بطلب الاعلان
سمى الله واضغط هنا واكتب رسالتك

http://up.progs4arab.com/uploads/de0bdf66b3.jpg
http://up.progs4arab.com/uploads/00fa7905f7.jpg


عجة البطاطس Bestlearn110

عجة البطاطس Banner3


عجة البطاطس 10010
اول موقع مصري عربي لتحميلات و شرح برامج و بوتات سرفرات Xmpp/Jabber باللغه الأنجليزيه لمنافسه المرمجين الروسين و الايرانين و الاندونيسين بلغتهم
او اللغه الثانيه في كل انحاء العالم ارجو منكم الزياره و الدعم.... بواسطه: محمد جمال 201225516116+



5 مشترك

    عجة البطاطس

    الشروق
    الشروق
    مشرف عام عالم حواء
    مشرف عام عالم حواء


    زقم العضويه : 120
    عدد المساهمات : 3932
    نقاظ : 11679
    السٌّمعَة : 143
    تاريخ التسجيل : 11/04/2010
    العمر : 47

    m4 عجة البطاطس

    مُساهمة من طرف الشروق السبت مايو 15, 2010 10:53 pm

    عجة البطاطس 20148105591867852270

    المقادير: كيلو بطاطس مقشرة و مقطعة دوائر بصلة كبيرة مفرومة 6 بيضات 2 حبة طماطم مفرومة متوسط 1 كوب ( بقدوس ) 4 ملاعق طعام زيت زيتون ربع ملعقة صغيرة فلفل أسود ربع ملعقة صغيرة ملح ربع ملعقة صغيرة كلا من بزار ( كركم ) ــ فلفل أحمر الطريقة: ــ نملح البطاطس ونضيف الزيت وندخلهابالفرن حتي تستوي دون ان تتحمر ــ نخلط باقي المكونات معاً ــ نرص طبقة من البطاطس في القالب ونضيف جزء من المزيج ــ نكرر الخطوة حتي ننهي الكمية وتكون شرائح البطاطس أخر طبقة ــ ندخلها فرن 250 ْفي الوسط حتي يشتد البيض وتتحمر ــ وتقدم بالهناء
    غريب
    غريب
    مشرف القسم الرياضى
    مشرف القسم الرياضى


    زقم العضويه : 103
    عدد المساهمات : 2297
    نقاظ : 10845
    السٌّمعَة : 11
    تاريخ التسجيل : 28/03/2010
    العمر : 36
    الموقع : الاسماعلية

    m4 رد: عجة البطاطس

    مُساهمة من طرف غريب الأحد مايو 16, 2010 12:02 am

    جميل جدا
    MAHMOUD-62
    MAHMOUD-62
    1
    1


    زقم العضويه : 2
    عدد المساهمات : 1699
    نقاظ : 8009
    السٌّمعَة : 10
    تاريخ التسجيل : 29/12/2009
    الموقع : مصر

    m4 رد: عجة البطاطس

    مُساهمة من طرف MAHMOUD-62 الإثنين مايو 17, 2010 5:16 pm

    موضوع ممتاز وانا من عشاق البطاطس بطرق تجهيزها المختلفة واسمحى لى ان اعمل اضافة لموضوعة

    بسم الله الرحمن الرحيم
    السلام عليكم ورحمه الله وبركاته



    المقادير:
    بطاطس مقطعة

    عجة البطاطس 236343331297023998


    الخضروات(ساق كرفس، جزرة و بصلة).. و تقطع مكعبات صغيرة

    عجة البطاطس 1532371749965005235

    ملعقة دقيق
    3 ملاعق زبده أو زيت
    ملعقة زعتر
    كوب صوص اللحم
    لحم مفروم





    عجة البطاطس 13107327391263273011

    الطريقة:
    توضع مكعبات البطاطس فى ماء مع الملح و الكمون أو أى توابل من اختيارك و تغلى حتى النضج.. و اركيها جانبا



    عجة البطاطس 716820021930981967
    سخنى الزبدة على النار

    عجة البطاطس 5824132141602001484

    أضيفى الجزر و البصل و الكرفس و حمريهم
    عجة البطاطس 4112778211377612386

    النار و اتركيهم عليها حتى يحمروا..
    ثم
    أضيفى اللحم المفروم
    عجة البطاطس 788582616147073326
    استمرى فى التقليب

    عجة البطاطس 1325328857169741229
    عندما يأخذ اللحم اللون البنى.. ميلى الحلة و تخلصى من الزبدة الزائدة
    عجة البطاطس 6154824151771352094
    أضيفى ملعقة الدقيق مع التقليب
    عجة البطاطس 4742181441001690360



    أضيفى صوص اللحم و الزعتر و ملح و فلفل أسود و اتركيها على النار حتى تنضج تماما



    [center]عجة البطاطس 12728383341322362325

    أثناء نضج اللحم اهرسى البطاطس المسلوقة

    احضرى صينية و ضعى اللحم و الخضروات فى قاعها


    عجة البطاطس 582705529204696908


    ثم البطاطس المهروسة


    عجة البطاطس 20148105591867852270


    قطعى قطعة زبدة قطع صغيييرة و أنثريها على الوجه مع الفلفل الأحمر(و يمكنك وضع شيدر مبشور أو موتزاريللا


    عجة البطاطس 188226424252760934


    ادخليها الفرن و اتركيها حتى يحمر الوجه

    وده الشكل النهائي للصينية


    عجة البطاطس 20786832221021056258

    وبالهنا والشفا



    [/center]
    jooliyt
    jooliyt
    مشرف عام الاقسام الرومانسيه
    مشرف عام الاقسام الرومانسيه


    زقم العضويه : 4
    عدد المساهمات : 1999
    نقاظ : 8594
    السٌّمعَة : 12
    تاريخ التسجيل : 01/01/2010
    العمر : 42

    m4 رد: عجة البطاطس

    مُساهمة من طرف jooliyt الثلاثاء مايو 18, 2010 12:56 pm

    تسلم ايدك يا شروق
    و بجد تسلم ايدك يا محمود أنا بمووووووووووت فى البطاطس البيوريه باللحمة
    طعمة جدا جدا
    محمود عبدالله
    محمود عبدالله
    مدير عام المنتدى
    مدير عام المنتدى


    زقم العضويه : 1
    عدد المساهمات : 7882
    نقاظ : 18019
    السٌّمعَة : 44
    تاريخ التسجيل : 29/12/2009
    العمر : 55
    الموقع : مصر

    m4 رد: عجة البطاطس

    مُساهمة من طرف محمود عبدالله الثلاثاء مايو 18, 2010 7:48 pm

    بالهناء ياست جولييت بسى الى تشكر هى الست شروق مش انا لاانى خيبه جدا فى المطبخ
    والبركة فى الجنس الناعم المطبخ مملكته بدون منازع
    الشروق
    الشروق
    مشرف عام عالم حواء
    مشرف عام عالم حواء


    زقم العضويه : 120
    عدد المساهمات : 3932
    نقاظ : 11679
    السٌّمعَة : 143
    تاريخ التسجيل : 11/04/2010
    العمر : 47

    m4 رد: عجة البطاطس

    مُساهمة من طرف الشروق الثلاثاء مايو 18, 2010 7:55 pm

    ربنا يخليك يا استاذ محمود انت الخير والبركة واحسن شيفات فى العالم رجالة
    jooliyt
    jooliyt
    مشرف عام الاقسام الرومانسيه
    مشرف عام الاقسام الرومانسيه


    زقم العضويه : 4
    عدد المساهمات : 1999
    نقاظ : 8594
    السٌّمعَة : 12
    تاريخ التسجيل : 01/01/2010
    العمر : 42

    m4 رد: عجة البطاطس

    مُساهمة من طرف jooliyt الثلاثاء مايو 18, 2010 7:56 pm

    تسلمى يا شروق شمس منتدانا
    مووووووووووووووووووووه

      الوقت/التاريخ الآن هو السبت نوفمبر 23, 2024 10:31 am