3 مشترك
ورود البطاطس
الشروق- مشرف عام عالم حواء
- زقم العضويه : 120
عدد المساهمات : 3932
نقاظ : 11679
السٌّمعَة : 143
تاريخ التسجيل : 11/04/2010
العمر : 47
- مساهمة رقم 1
ورود البطاطس
نغسل البطاطس ونقشرها خفيفاً ،
ثم نقطعها شرائح دائرية رفيعة جداً
كالمبينة بالصورة :
نقوم بلفها اسطوانية واحدة تِلوَ الأخرى.
ثم يتم تثبيتها بخلة الأسنان.
لكى تعطى شكل الوردة هكذا :
نسخن الزيت ، و نقدحه ،
ثم نضع فيه ورود البطاطس برفق.
تخرج وتصفى على ورق تنشيف
ثم يتم وضعها فى طبق به
أوراق البقدونس وتقدم.
و بالهنا و الشفا
عبدو- مشرف
- زقم العضويه : 160
عدد المساهمات : 1381
نقاظ : 7008
السٌّمعَة : 75
تاريخ التسجيل : 11/07/2010
العمر : 53
الموقع : الجميع
- مساهمة رقم 2
رد: ورود البطاطس
شكرا يا فنانه
علي الزوق الجميل
واختيار اجمل
بس لو ملقيناش خلة الاسنان
ينفع نحط شوكه من النخل
علشان احنا صعايده
علي الزوق الجميل
واختيار اجمل
بس لو ملقيناش خلة الاسنان
ينفع نحط شوكه من النخل
علشان احنا صعايده
زهرة الليلك- مديــــــر المنتـــــدي
- زقم العضويه : 7
عدد المساهمات : 4378
نقاظ : 12265
السٌّمعَة : 45
تاريخ التسجيل : 02/01/2010
العمر : 39
الموقع : سوريا /// العاصمة /////دمشق/////
- مساهمة رقم 3
رد: ورود البطاطس
[b]