شلة اصحاب على النت

كبدة اسكندرانى __online

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

شلة اصحاب على النت

كبدة اسكندرانى __online

شلة اصحاب على النت

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

Bookmark


الاعلان فى المنتدى مفتوح مجانا امام كل صديق  معنا بمنتدى الشلة
عليه فقط الضغط هنا وكتابة رسالة بطلب الاعلان
سمى الله واضغط هنا واكتب رسالتك

http://up.progs4arab.com/uploads/de0bdf66b3.jpg
http://up.progs4arab.com/uploads/00fa7905f7.jpg


كبدة اسكندرانى Bestlearn110

كبدة اسكندرانى Banner3


كبدة اسكندرانى 10010
اول موقع مصري عربي لتحميلات و شرح برامج و بوتات سرفرات Xmpp/Jabber باللغه الأنجليزيه لمنافسه المرمجين الروسين و الايرانين و الاندونيسين بلغتهم
او اللغه الثانيه في كل انحاء العالم ارجو منكم الزياره و الدعم.... بواسطه: محمد جمال 201225516116+



4 مشترك

    كبدة اسكندرانى

    الشروق
    الشروق
    مشرف عام عالم حواء
    مشرف عام عالم حواء


    زقم العضويه : 120
    عدد المساهمات : 3932
    نقاظ : 11681
    السٌّمعَة : 143
    تاريخ التسجيل : 11/04/2010
    العمر : 47

    m4 كبدة اسكندرانى

    مُساهمة من طرف الشروق السبت مايو 22, 2010 1:58 pm

    (كبدة اسكندرانى)

    المقادير:

    كيلو كبدة مقطعة شرائح رفيعة
    ثوم
    البهارات: شطه ( فلفل حر ) , كمون , كزبره ناشفة
    فلفل حامي او فلفل رومي (بارد )
    3 ملعقة كبيرة خل
    عصير ليمونة



    الطريقة:

    - تبلي الكبدة بالثوم و البهارات و الخل و الملح , و دعيها مدة يوم كامل في التتبيلة .
    - نضع زيت على النار حتى يسخن ثم نسقط فيه الكبدة ونقلب و ستظهر فورا الرائحة الطيبة .
    - نخفض الحرارة بعد أن يتغير لون الكبدة و نضيف حلقات الفلفل الأخضر ليكمل نضجه مع الكبدة و نغطيها و نتركها ربع ساعة و لا داعي لإضافة الماء .
    - بعد ذلك نرفع الغطاء و نقلب جيدا حتى تتشرب مائها و تتحمر فى زيتها .
    - توضع فى طبق التقديم وترش بعصير الليمون (الليمون ضرورى للمذاق المميز للكبدة الإسكندرانى ) .
    - قدميها ساخنة مع الخبز و سلطة الطحينة و السلطة الخضراء والبطاطس المحمرة .
    - يمكن اضافة حبة بصل وسط جوانح و حبتان طماطم مقشرة و مقطعة شرائح لتقلية الكبدة و الفلفل .
    magdyomara
    magdyomara
    مشرف الاقسام العامه
    مشرف الاقسام العامه


    زقم العضويه : 128
    عدد المساهمات : 3479
    نقاظ : 10169
    السٌّمعَة : 108
    تاريخ التسجيل : 28/04/2010
    العمر : 66

    m4 رد: كبدة اسكندرانى

    مُساهمة من طرف magdyomara الأحد مايو 23, 2010 11:49 pm

    السلام عليكم


    الاخت شروق

    تسلم ايدك كبدة جميلة وطعمها اجمل بس دلعة شوية عاوزة شوية بهارات اكتر


    تقبلي تحياتي
    ماهر
    ماهر
    صديق درجة اولى
    صديق درجة اولى


    زقم العضويه : 140
    عدد المساهمات : 233
    نقاظ : 5592
    السٌّمعَة : 3
    تاريخ التسجيل : 19/05/2010
    العمر : 28
    الموقع : الايـــمــيــل maher_boga2000@yahoo.com

    m4 رد: كبدة اسكندرانى

    مُساهمة من طرف ماهر الثلاثاء مايو 25, 2010 12:41 am

    واااااااو

    ما تدينى حته
    عمر الحوت
    عمر الحوت
    صديق مميز
    صديق مميز


    زقم العضويه : 138
    عدد المساهمات : 135
    نقاظ : 5591
    السٌّمعَة : 0
    تاريخ التسجيل : 14/05/2010
    العمر : 52

    m4 رد: كبدة اسكندرانى

    مُساهمة من طرف عمر الحوت الخميس مايو 27, 2010 9:09 am

    كبدة اسكندرانى User5148
    عمر الحوت

      الوقت/التاريخ الآن هو الإثنين نوفمبر 25, 2024 9:57 am