كبدة الفراخ بالبصل
magdyomara- مشرف الاقسام العامه
- زقم العضويه : 128
عدد المساهمات : 3479
نقاظ : 10167
السٌّمعَة : 108
تاريخ التسجيل : 28/04/2010
العمر : 66
- مساهمة رقم 1
كبدة الفراخ بالبصل
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
كبدة الفراخ بالبصل
[url=http://forum.gamalat.com/showthread.php?t=309298][/url]
المقادير:
التحضير:
الطبخ:
ملاحظات:
لذيذه جدا
__________________كبدة الفراخ بالبصل
[url=http://forum.gamalat.com/showthread.php?t=309298][/url]
المقادير:
- ٠,٥٢ كيلوغرام كبده الدجاج
- ١ بصل حجم كبير, مفروم
- ١⁄٤ كوب زيت
- ١ ملعقة كبيرة زبدة, أو سمن
- ملح
- فلفل أسود
- رشة بهارات
التحضير:
- غسل الكبده جدا بالملح و الدقيق ثم تشطف جيداً.
- . تقطع حسب الرغبه يشوح البصل قليلا في السمن و الزيت.
الطبخ:
- توضع الكبده و نقلبها مع البصل على نار متوسطه ثم نضع الملح و الفلفل الاسود و البهارات و نقلبهم مع بعض و بالهنا.
ملاحظات:
لذيذه جدا