3 مشترك
طريقة عمل الكبسة
الشروق- مشرف عام عالم حواء
- زقم العضويه : 120
عدد المساهمات : 3932
نقاظ : 11678
السٌّمعَة : 143
تاريخ التسجيل : 11/04/2010
العمر : 47
- مساهمة رقم 1
طريقة عمل الكبسة
( الــــــــــــــــكـــــــــــــبــــــــــــــــســـــــــــــــة )
تم تصغير الصوره ,لمشاهدة الصوره بحجمها الأصلي أضغط هنا. |
المقادير
لحمة (حسب الكمية)
رز بسمتي (حسب الكمية )
حبهان
قرنفل
قرفة عيدان ومطحونة
زبيب
حبة طماطم
2 حبة فلفل أخضر
2حبة بصل
كركم أو ظعفران
مكسرات (بندق ولوز وفستق)
الطريقة
نحمر البصلة في الزيت
نضيف للبصلة الحبهان والقرفة العيدان والمطحونة والقرنفل والزبيب والطماطم والفلفل والكركم او الزعفران والمكسرات
ويقلب لمدة 3 دقائق
وبعد كدة نضيف شوربة (مرقة)
وبعدها نضيف الرز والماء حسب الكمية
ونستنا لحد الرز ما يشرب الماء والشربة ونرفع الرز علي نار هادئة لحد ما يستوي
ممكن نحط اللحمة علي وش الطبق أو وسط اللحمة
ونقدم الطبق
وبا الهنا والشفا
الغصن الأخضر- صديق درجة اولى
- زقم العضويه : 71
عدد المساهمات : 379
نقاظ : 5956
السٌّمعَة : 3
تاريخ التسجيل : 24/02/2010
العمر : 27
الموقع : بيتنا
- مساهمة رقم 2
رد: طريقة عمل الكبسة
تسلم ايدك يا احلى شروق ادينى رجعت اهو بس انا اتكبست لانى اول مرة اسمع عن الاكلة دى
magdyomara- مشرف الاقسام العامه
- زقم العضويه : 128
عدد المساهمات : 3479
نقاظ : 10166
السٌّمعَة : 108
تاريخ التسجيل : 28/04/2010
العمر : 66
- مساهمة رقم 3
رد: طريقة عمل الكبسة
الاخت الغالية / شروق
والله انا لسة واكل كبسة سعودي اليوم علي الغداء
وبنفس الطريقة تسلم ايدك
ياشروق
الشروق- مشرف عام عالم حواء
- زقم العضويه : 120
عدد المساهمات : 3932
نقاظ : 11678
السٌّمعَة : 143
تاريخ التسجيل : 11/04/2010
العمر : 47
- مساهمة رقم 4
رد: طريقة عمل الكبسة
تسلمى يا احلى غصن اخضر
دى اكله لذيذه جدا جربيها هتحبيها وهى مشهوره اكتر فى السعوديه
شكرا ليك يا مجدى وبالهنا والشفا الكبسه