شلة اصحاب على النت

لحمة ضاني مشوية __online

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

شلة اصحاب على النت

لحمة ضاني مشوية __online

شلة اصحاب على النت

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

Bookmark


الاعلان فى المنتدى مفتوح مجانا امام كل صديق  معنا بمنتدى الشلة
عليه فقط الضغط هنا وكتابة رسالة بطلب الاعلان
سمى الله واضغط هنا واكتب رسالتك

http://up.progs4arab.com/uploads/de0bdf66b3.jpg
http://up.progs4arab.com/uploads/00fa7905f7.jpg


لحمة ضاني مشوية Bestlearn110

لحمة ضاني مشوية Banner3


لحمة ضاني مشوية 10010
اول موقع مصري عربي لتحميلات و شرح برامج و بوتات سرفرات Xmpp/Jabber باللغه الأنجليزيه لمنافسه المرمجين الروسين و الايرانين و الاندونيسين بلغتهم
او اللغه الثانيه في كل انحاء العالم ارجو منكم الزياره و الدعم.... بواسطه: محمد جمال 201225516116+



    لحمة ضاني مشوية

    قطرات الندى
    قطرات الندى
    مشرف عام للمنتدى
    مشرف عام للمنتدى


    زقم العضويه : 32
    عدد المساهمات : 876
    نقاظ : 6808
    السٌّمعَة : 0
    تاريخ التسجيل : 28/01/2010

    m4 لحمة ضاني مشوية

    مُساهمة من طرف قطرات الندى الأحد فبراير 07, 2010 5:30 am

    لحمة ضاني مشوية 9501_1197824123





    لحمة ضاني مشوية




    المقادير:



    • لحمة ضاني مقطعة مكعبات متوسطة الحجم أو
    "ريش".




    • كوب كبير عصير طماطم.




    • ملعقة صغيرة فلفل أسود.




    • ملعقة صغيرة شطة حمراء ناعمة.




    • 10 فصوص ثوم.




    • ملعقة كبيرة خل أبيض.




    • ملعقة كبيرة كمون مطحون.




    • 1 حبة جوزة الطيب مبشورة ناعم.




    • 1 بصلة كبيرة.




    • فلفل رومي أخضر.




    • نص فنجان زيت.




    الطريقة:





    1. هنجيب اللحمة ونغسلها كويس.




    2. هنجهز تتبيلة اللحمة وهي عبارة عن "الزيت +
    الخل + الكمون




    + جوزة الطيب + البصلة + عصير الطماطم +
    الفلفل الأسود +




    الفلفل الأخضر + الثوم + الشطة" ونضربهم
    مع بعض في الخلاط.




    3. بعد كده هنجيب صينية وندهنها بالخليط
    ده وبعد كده نبدأ في





    رص اللحمة في صورة طبقات وبين كل طبقة
    وطبقة نحط خلطة




    التتبيل...




    4. بعد ما نخلص من رص اللحمة نحطها وخليط
    التتبيل في التلاجة





    لمدة 3 ساعات، بعد كده نخرجها ونشويها على
    الشواية الكهرباء أو




    الفحم...





    وبالهنا والشفا

      الوقت/التاريخ الآن هو السبت نوفمبر 23, 2024 8:28 am