3 مشترك
فطائر مقليه
الشروق- مشرف عام عالم حواء
- زقم العضويه : 120
عدد المساهمات : 3932
نقاظ : 11678
السٌّمعَة : 143
تاريخ التسجيل : 11/04/2010
العمر : 47
- مساهمة رقم 1
فطائر مقليه
المقـــادير/ الـطريقة:
عجينه عاديه خميره والحليب وبيضه ودقيق وقليل من الملح وتترك حتى تتخمر.
الحـــــشوه:
بيض مطبوخ +جبنة المثلثات او القوالب حسب الرغبه وهريسه او شطه..
[size=21]تفـــــرد العجــينه ,,وتقطع إلى دوائر..[/size]
[size=21]تترك جــانباً حتى ترتـــاح..[/size]
[size=21]تم تاخدى كل دائره وتدهنيها بشطه وتتضعى فيها شريحه من البيض وقطعه من الجبنه
او ممكن تحطى اى حاجه انتى تحبيها مش لازم بيض
جبنه شيدر او رومي او لانشون
وممكن لحمه مفرومه
حسب الرغبه..[/size]
[size=21]ثم تاخدى قطعه ثانيه من العجين وتضعيها فوقها..وتضغط على اطرافــــها بالشوكه..[/size]
[size=21]
[/size]
[size=21][size=21]وتترك حتى تتخمر وتجهزى أناء به زيت يكون غارق قليلا حتى تقومى بقلى الفطائر فيه..[/size][/size]
[size=21][size=21]
[/size][/size]
[size=21][size=21][size=21]
وحتى يسخن الزيت تضعى فيه الفطائر وحاولى وانتى تقلي ان ترشى عليها [/size][/size][/size]
[size=21][size=21][size=21]الزيت الساخن بملعقه حتى تنتفخ وهى تقلى..[/size][/size][/size]
[size=21][size=21][size=21]وتقـــــــــــدم بالعـــــــــافيه..[/size][/size][/size]
[size=21][size=21][size=21]
[/size][/size][/size]
بالصحة والراحة
عجينه عاديه خميره والحليب وبيضه ودقيق وقليل من الملح وتترك حتى تتخمر.
الحـــــشوه:
بيض مطبوخ +جبنة المثلثات او القوالب حسب الرغبه وهريسه او شطه..
[size=21]تفـــــرد العجــينه ,,وتقطع إلى دوائر..[/size]
[size=21]تترك جــانباً حتى ترتـــاح..[/size]
[size=21]تم تاخدى كل دائره وتدهنيها بشطه وتتضعى فيها شريحه من البيض وقطعه من الجبنه
او ممكن تحطى اى حاجه انتى تحبيها مش لازم بيض
جبنه شيدر او رومي او لانشون
وممكن لحمه مفرومه
حسب الرغبه..[/size]
[size=21]ثم تاخدى قطعه ثانيه من العجين وتضعيها فوقها..وتضغط على اطرافــــها بالشوكه..[/size]
[size=21]
[/size]
[size=21][size=21]وتترك حتى تتخمر وتجهزى أناء به زيت يكون غارق قليلا حتى تقومى بقلى الفطائر فيه..[/size][/size]
[size=21][size=21]
[/size][/size]
[size=21][size=21][size=21]
وحتى يسخن الزيت تضعى فيه الفطائر وحاولى وانتى تقلي ان ترشى عليها [/size][/size][/size]
[size=21][size=21][size=21]الزيت الساخن بملعقه حتى تنتفخ وهى تقلى..[/size][/size][/size]
[size=21][size=21][size=21]وتقـــــــــــدم بالعـــــــــافيه..[/size][/size][/size]
[size=21][size=21][size=21]
[/size][/size][/size]
بالصحة والراحة
زهرة الليلك- مديــــــر المنتـــــدي
- زقم العضويه : 7
عدد المساهمات : 4378
نقاظ : 12264
السٌّمعَة : 45
تاريخ التسجيل : 02/01/2010
العمر : 39
الموقع : سوريا /// العاصمة /////دمشق/////
- مساهمة رقم 2
رد: فطائر مقليه
الشروق- مشرف عام عالم حواء
- زقم العضويه : 120
عدد المساهمات : 3932
نقاظ : 11678
السٌّمعَة : 143
تاريخ التسجيل : 11/04/2010
العمر : 47
- مساهمة رقم 3
رد: فطائر مقليه
magdyomara- مشرف الاقسام العامه
- زقم العضويه : 128
عدد المساهمات : 3479
نقاظ : 10166
السٌّمعَة : 108
تاريخ التسجيل : 28/04/2010
العمر : 66
- مساهمة رقم 4
رد: فطائر مقليه
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
الاخت نوارة المنتدي وملكة المطبخ / شروق
فنانة ممتازة وشيف رووووووعة
تسلم الايادي ياملكة المنتدي
تقبلي تحياتي
الاخت نوارة المنتدي وملكة المطبخ / شروق
فنانة ممتازة وشيف رووووووعة
تسلم الايادي ياملكة المنتدي
تقبلي تحياتي