4 مشترك
محشي كوسا بالزبادي
الشروق- مشرف عام عالم حواء
- زقم العضويه : 120
عدد المساهمات : 3932
نقاظ : 11679
السٌّمعَة : 143
تاريخ التسجيل : 11/04/2010
العمر : 47
- مساهمة رقم 1
محشي كوسا بالزبادي
محشي كوسا بالزبادي
محشي كوسا بالزبادي
محشي كوسا بالزبادي محشي الكوسا بالزبادي
دمشق / المحاشي من الأكلات الشامية العريقة، وإن كان المحشي من الأكلات الرائجة على المائدة العربية إلا أن المحشي السوري له ما يميزه وسط كل أصناف المحشي العربي، واليوم في مطبخ نسيجها أحضرنا لك هذه الوصفة السهلة لمحشي الكوسا بالزبادي برجاء أن ينال استحسانك.
المقادير:
* كيلو ونصف من الكوسا
* نصف كيلو لحم ضأن مفروم
* 100 جرام زبدة
* 300 جرام أرز
* 6 علب زبادي
* رأسين من الثوم
* نعناع أخضر
طريقة التحضير:
1. يخلط الأرز مع اللحم المفروم والزبدة جيدا
2. تقور الكوسا وتحشى بخليط الأرز واللحم ثم توضع في حلة مناسبة مع ليترين من الماء مع ملح مناسب ويطبخ على نار متوسطة.
3. أثناء طبخ الكوسا فرغي علب الزبادي في طبق مناسب لها وحركي الزبادي جيدا ثم قشري الثوم واهرسيه مع النعناع والملح وضعيهم فوق الزبادي ثم حركيهم جيدا.
4. تصفى الكوسا من الماء بعد نضجها ثم توضع الكوسا مع الزبادي أو تترك في طبق مستقل وتصب شوربة الكوسا المحشي في سلطانية ويقدم الجميع على السفرة مع الخبز.
محشي كوسا بالزبادي
محشي كوسا بالزبادي محشي الكوسا بالزبادي
دمشق / المحاشي من الأكلات الشامية العريقة، وإن كان المحشي من الأكلات الرائجة على المائدة العربية إلا أن المحشي السوري له ما يميزه وسط كل أصناف المحشي العربي، واليوم في مطبخ نسيجها أحضرنا لك هذه الوصفة السهلة لمحشي الكوسا بالزبادي برجاء أن ينال استحسانك.
المقادير:
* كيلو ونصف من الكوسا
* نصف كيلو لحم ضأن مفروم
* 100 جرام زبدة
* 300 جرام أرز
* 6 علب زبادي
* رأسين من الثوم
* نعناع أخضر
طريقة التحضير:
1. يخلط الأرز مع اللحم المفروم والزبدة جيدا
2. تقور الكوسا وتحشى بخليط الأرز واللحم ثم توضع في حلة مناسبة مع ليترين من الماء مع ملح مناسب ويطبخ على نار متوسطة.
3. أثناء طبخ الكوسا فرغي علب الزبادي في طبق مناسب لها وحركي الزبادي جيدا ثم قشري الثوم واهرسيه مع النعناع والملح وضعيهم فوق الزبادي ثم حركيهم جيدا.
4. تصفى الكوسا من الماء بعد نضجها ثم توضع الكوسا مع الزبادي أو تترك في طبق مستقل وتصب شوربة الكوسا المحشي في سلطانية ويقدم الجميع على السفرة مع الخبز.
عمراحمد- مشرف
- زقم العضويه : 279
عدد المساهمات : 529
نقاظ : 6163
السٌّمعَة : 39
تاريخ التسجيل : 19/10/2010
العمر : 55
الموقع : omar_drfal_200917@yahoo.com
- مساهمة رقم 2
رد: محشي كوسا بالزبادي
والله العظيم وحشني الاكل الجميل بتاعك
لاني انا بطبغ لنفسي بس مش زيك طبعا
جميل جدا بس ما يمشي وانا في الغربه
شكرا علي زوقك الجميل ونفسي اعمل حاجه من مطبغك
وتطلع حلوه زي الكلك لكي تحياتي
لاني انا بطبغ لنفسي بس مش زيك طبعا
جميل جدا بس ما يمشي وانا في الغربه
شكرا علي زوقك الجميل ونفسي اعمل حاجه من مطبغك
وتطلع حلوه زي الكلك لكي تحياتي
محمود عبدالله- مدير عام المنتدى
- زقم العضويه : 1
عدد المساهمات : 7882
نقاظ : 18019
السٌّمعَة : 44
تاريخ التسجيل : 29/12/2009
العمر : 55
الموقع : مصر
- مساهمة رقم 3
رد: محشي كوسا بالزبادي
من بعد الثورة كرهت الكوسه ومنعتها من البيت عندى
وذلك للقضاء على الفساد الذى كان وراء الكوسه والرشاوى والمحسوبيه
هههههههههههههههههههههه
بسى طالما من يد شيرى مش اقدر ارفضها
دى كوسة شيرى يا جماعه يعنى هناك فرق
ههههههههههههههههههههههههه
وذلك للقضاء على الفساد الذى كان وراء الكوسه والرشاوى والمحسوبيه
هههههههههههههههههههههه
بسى طالما من يد شيرى مش اقدر ارفضها
دى كوسة شيرى يا جماعه يعنى هناك فرق
ههههههههههههههههههههههههه
الساجدة لربي- مشرف عام القسم الاسلامي
- زقم العضويه : 307
عدد المساهمات : 115
نقاظ : 5340
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 21/11/2010
العمر : 36
الموقع : www.islam88.forumalgerie.net
- مساهمة رقم 4
رد: محشي كوسا بالزبادي
الله الله و على الكوسة المحشية انا بموت فيها و خاصة اذا كانت من تحت ايدك يا حلوة
تسلمي على الطبخة كتير عجبتني
انا نفسي اجول العالم العربي و اتذوق من كل بلد انواع اكلاتو و بعدين ما في مانع اذا نصحت عادي اعمل رجيم
هههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
تسلمي على الطبخة كتير عجبتني
انا نفسي اجول العالم العربي و اتذوق من كل بلد انواع اكلاتو و بعدين ما في مانع اذا نصحت عادي اعمل رجيم
هههههههههههههههههههههههههههههههههههههه