شلة اصحاب على النت

موزة بالفريك __online

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

شلة اصحاب على النت

موزة بالفريك __online

شلة اصحاب على النت

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

Bookmark


الاعلان فى المنتدى مفتوح مجانا امام كل صديق  معنا بمنتدى الشلة
عليه فقط الضغط هنا وكتابة رسالة بطلب الاعلان
سمى الله واضغط هنا واكتب رسالتك

http://up.progs4arab.com/uploads/de0bdf66b3.jpg
http://up.progs4arab.com/uploads/00fa7905f7.jpg


موزة بالفريك Bestlearn110

موزة بالفريك Banner3


موزة بالفريك 10010
اول موقع مصري عربي لتحميلات و شرح برامج و بوتات سرفرات Xmpp/Jabber باللغه الأنجليزيه لمنافسه المرمجين الروسين و الايرانين و الاندونيسين بلغتهم
او اللغه الثانيه في كل انحاء العالم ارجو منكم الزياره و الدعم.... بواسطه: محمد جمال 201225516116+



    موزة بالفريك

    قطرات الندى
    قطرات الندى
    مشرف عام للمنتدى
    مشرف عام للمنتدى


    زقم العضويه : 32
    عدد المساهمات : 876
    نقاظ : 6807
    السٌّمعَة : 0
    تاريخ التسجيل : 28/01/2010

    m4 موزة بالفريك

    مُساهمة من طرف قطرات الندى الأحد فبراير 07, 2010 5:31 am

    موزة بالفريك 39




    المقادير :



    • نصف كيلو لحم موزة خال من العظم.




    • نصف كيلو فريك.




    • نصف ملعقة صغيرة مبشور جوزة الطيب.




    • ربع ملعقة صغيرة فلفل.




    • 2 ملعقة كبيرة سمن.




    • بصلة.




    • عود كرفس.




    • فص حبهان.




    • مكسرات محمرة.




    • طماطم مشوية.




    الطريقة





    اسلقي الموزة




    وضيفي إليها أثناء السلق بصلة مقطعة أربع
    تربع




    وعود كرفس وفص حبهان




    قبل ما اللحمة تستوي بشوية ضيفي إليها
    الملح




    لما تلاقي اللحمة استوت شيليها من
    "الشوربة"




    وحطيها في مصفة..




    في الفترة اللي فيها اللحمة بتستوي




    هاتِ الفريك ونقيه وبعد كده انقعيه في
    شوية ميه




    بعد كده هاتِ صينية وحطيها على النار




    وضيفي إليها شوية سمنة والفريك




    وقلبي الفريك في السمنة لمدة خمس دقائق




    بعد كده ضيفي إليه الشوربة




    وشوية بهارات وملح




    وسبيه على نار هادئة لغاية ما يستوي.








    بعد كده رشي على لحم الموزة المسلوقة شوية
    بهارات

    وملح وحمريها في
    السمنة.





    بعد كده حطي الفريك في طبق التقديم
    وحطي فوقه اللحمة
    المحمرة

    وللتجميل شوية
    مكسرات

    والطماطم المشوية
    على جانب الطبق

      الوقت/التاريخ الآن هو السبت نوفمبر 23, 2024 2:21 am