شلة اصحاب على النت

صينية الرقاق بالبشاميل __online

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

شلة اصحاب على النت

صينية الرقاق بالبشاميل __online

شلة اصحاب على النت

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

Bookmark


الاعلان فى المنتدى مفتوح مجانا امام كل صديق  معنا بمنتدى الشلة
عليه فقط الضغط هنا وكتابة رسالة بطلب الاعلان
سمى الله واضغط هنا واكتب رسالتك

http://up.progs4arab.com/uploads/de0bdf66b3.jpg
http://up.progs4arab.com/uploads/00fa7905f7.jpg


صينية الرقاق بالبشاميل Bestlearn110

صينية الرقاق بالبشاميل Banner3


صينية الرقاق بالبشاميل 10010
اول موقع مصري عربي لتحميلات و شرح برامج و بوتات سرفرات Xmpp/Jabber باللغه الأنجليزيه لمنافسه المرمجين الروسين و الايرانين و الاندونيسين بلغتهم
او اللغه الثانيه في كل انحاء العالم ارجو منكم الزياره و الدعم.... بواسطه: محمد جمال 201225516116+



3 مشترك

    صينية الرقاق بالبشاميل

    قطرات الندى
    قطرات الندى
    مشرف عام للمنتدى
    مشرف عام للمنتدى


    زقم العضويه : 32
    عدد المساهمات : 876
    نقاظ : 6811
    السٌّمعَة : 0
    تاريخ التسجيل : 28/01/2010

    m4 صينية الرقاق بالبشاميل

    مُساهمة من طرف قطرات الندى الأحد فبراير 07, 2010 5:33 am

    صينية الرقاق بالبشاميل 391238




    ودي كمان أكلة بسيطة ممكن إننا نعملها
    في العيد




    المقادير:



    • نصف كيلو رقاق.




    بصلة مقطعة قطع صغيرة.




    • نص كيلو لحمة مفرومة.




    • نص كوب كبير زبدة.




    • نص كوب كبير دقيق.




    • 4 كوبيات لبن.




    • ملح و فلفل.




    • 2بيضة.




    • كوب كبير شوربة لحمة.




    الطريقة:



    1- هنعصج اللحمة المفرومة عن طريق إننا
    نقطع بصلة كبيرة إلى




    قطع صغيرة بعد كده نضيف ليها الملح
    والفلفل الأسود واللحمة




    ونحطهم على النار ونضيف ليهم معلقة زبدة
    ونسيبهم على النار مع




    التقليب المتسمر وبعد نص ساعة نضيف ليها
    كوباية مية ونسيبها




    على النار لغاية ما اللحمة تشرب المية
    وتستوي.





    2- بعد كده هنجهز البشاميل عن طريق إننا
    نسخن الزبدة ونضيف




    ليها الدقيق مع التقليب لغاية ما لون
    الدقيق يبقى ذهبي بعد كده




    نضيف ليه اللبن تدريجيا مع التقيب
    المستمر لغاية ما يبقى قوامه




    سميك بعد كده نضيف ليه الملح والفلفل
    الأسود بعد كده نشيله من




    على النار وبعد ما يبرد نجيب بيضة
    ونحطها في طبق ونضربها




    بالمضرب مع الملح والفلفل وبعد كده
    نضيفها إلى البشاميل ونقلبهم




    مع بعض.




    3- هنجيب الرقاق ونبلّه بالشوربة السخنة
    "ممكن إننا نستبدل




    الشوربة بالمية" علشان يكون خفيف.




    4- هنجيب صينية فرن وندهنها بالزبدة
    ونرص فيها نص كمية




    الرقاق الموجود عندنا ونضيف ليها اللحمة
    وبعد كده نص كمية




    البشاميل وبعد كده نرص باقي كمية الرقاق
    الموجودة، بعد كده




    نغطي وش الصينية بباقي كمية البشاميل
    الموجود عندنا.




    5- هندخل الصينية في فرن متوسط الحرارة
    لمدة نص ساعة أو





    لغاية ما وشها يحمر بعد كده نخرجها من
    الفرن ونقطعها.
    بلقيس
    بلقيس
    صديق درجة اولى
    صديق درجة اولى


    زقم العضويه : 12
    عدد المساهمات : 340
    نقاظ : 6155
    السٌّمعَة : 2
    تاريخ التسجيل : 03/01/2010

    m4 رد: صينية الرقاق بالبشاميل

    مُساهمة من طرف بلقيس الثلاثاء فبراير 16, 2010 11:13 am

    صينية الرقاق بالبشاميل 37851910
    مع ارق و اعذب التحيات
    MAHMOUD-62
    MAHMOUD-62
    1
    1


    زقم العضويه : 2
    عدد المساهمات : 1699
    نقاظ : 8012
    السٌّمعَة : 10
    تاريخ التسجيل : 29/12/2009
    الموقع : مصر

    m4 رد: صينية الرقاق بالبشاميل

    مُساهمة من طرف MAHMOUD-62 الثلاثاء فبراير 16, 2010 5:28 pm


    صينية الرقاق بالبشاميل Roses111-sooar_org

    ياريت لو عندك الصينيه جاهزه تبعتى منها لاانى خلاص مش صابر
    واشكرك مقدما على طعمها وحلاوتها

      الوقت/التاريخ الآن هو الأربعاء نوفمبر 27, 2024 12:44 am